#OSChackathon & party!


IEEE Studentski Ogranak Osijek podržava organizaciju OSChackatona koju organizira Osijek Software City (http://softwarecity.hr/).

OSC organizira hackaton event unedjelju 15. travnja 2012. u Old Bridge Pubu. Prijava je besplatna, hrana i piće su osigurani, a jedino što vi trebate je ponjeti svoj laptop i dobru ideju. Raditi će se u tročlanim timovima i razvijati će se vlastite aplikacije. Platforme, programski jezici i ideja su totalno proizvoljni – što čudnovatije to bolje. Sudjelovanjem na ovakvom događaju naučit ćete kako raditi u timu, a savjeti i komentari te materijali s exclusive-paper.com omogućit će vam da ideju razvijete u projekt. Tokom razvijanja, programeri iz osječkih tvrtki će biti na raspolaganju i pružati pomoć po potrebi. Cijeli skup će pratiti hrvatski IT anđeli, uz pomoću kojih su i neke od ovih tvrtki započele svoj rad.

Detaljnije o eventu možete pročitati na http://softwarecity.hr/aktivnosti/oschackaton/ gdje je i link za prijavu.
Također, podsjećam vas da obavijesti imate i na našoj facebook stranici i slobodno ju lajkate http://www.facebook.com/pages/IEEE-Student-Branch-Osijek/180642952015760